THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, June 22, 2007

Οι Άσχημες Που Αγάπησα

Ξεχάστε την Μαρία τη άσχημη και όλες τις διεθνείς παραλλαγές της. Οι πραγματικές ‘άσχημες’ που αξίζουν προσοχής είναι οι εξής:

Η Molly Shannon στην ταινία Superstar. Πρόκειται για την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του χαρακτήρα που δημιούργησε η Shannon στο Saturday Night Live(SNL). Είναι η ιστορία της φοβερής και τρομερής Mary Katherine Gallagher, η οποία ονειρεύεται να γίνει σούπερ σταρ και να τραβήξει την προσοχή του γόη του σχολείου (τον ενσαρκώνει ένας απολαυστικότατος Will Ferrell). Εμπόδιο όμως στέκεται η καθολική γιαγιά της και η... ασχήμια της. Η ταινία αγνοήθηκε από κοινό και κριτικούς όταν πρωτοβγήκε, για την ακρίβεια την θάψανε, αλλά στην συνέχεια άρχισε να αποκτά ένα cult following. Εγώ είχα την τύχη να την δω σε μεταμεσονύκτια προβολή στο Alter, μια από κείνες τις νύχτες που μόνο μια έξυπνη ‘χαζοταινία’ στη TV μπορεί να σε σώσει. Και βεβαίως, υπεράνω κριτικής, η αξιαγάπητη Heather Matarazzo στην ταινία Welcome to the Dollhouse του Todd Solondz..

3 σχόλια:

Anonymous said...

συνήθως εκείνες τις ώρες βλέπεις τις καλύτερες ταινίες. αν έπαιζαν prime-time μπορεί να μην τις κοίταζες καν.

Wrong Guy said...

Den pisteyo pos exei kai kapios allos to Welcome to the Dollhouse!

:-)

Nicolin.Air said...

Ta les poly swsta... Molly Shannon H pleon apisteuti SUPER STAR k "welcome to the dollhouse" o logos pou akoma agapame ton todd solondz :)